UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

FOP Vesti

Korporativno volontiranje – inovativan team building za vaše zaposlene

2 min read
Podeli

 Tražite nove načine za realizaciju team building aktivnosti vaših zaposlenih? Okupite vaše zaposlene u tim koji će zajedno raditi na unapređenju lokalne  zajednice – Prijavite vašu kompaniju za učešće u volonterskoj akciji Naš Beograd koju organizuju Forum za odgovorno poslovanje i Smart kolektiv.

 Beograd, 10. mart 2017. – Naš Beograd je prilika da praktičnim radom date doprinos vašem gradu. Akcija se organizuje devetu godinu za redom, a do sada je više od 3,000 zaposlenih, iz više od 30 kompanija, uticalo na kvalitet života više od 10,000 ljudi i dece.  

Uz poznavanje potreba lokalne zajednice i partnera na lokalu, kao i potreba i načina za realizaciju team building aktivnosti za zaposlene, Forum za odgovorno poslovanje i Smart kolektiv imaju gotovo decenijsko iskustvo u uspešnom organizovanju i realizaciji volonterskih akcija za zaposlene.

Prijavite vašu kompaniju za učešće u akciji, oformite tim zaposlenih i dajte im priliku da se posvete onom društvenom cilju do kojeg im je najviše stalo – inkluzija mladih sa smetnjama u razvoju, dece bez roditeljskog staranja i starijih sugrađana, uređenje gradskih prostora ili briga o životnoj sredini.

Volontiranje zaposlenih je sve zastupljenija praksa u kompanijama, a čak 90% Fortune 500 kompanija ima volonterski program za zaposlene, dok 25% malih i srednjih preduzeća u Velikoj Britaniji obezbeđuje svojim zaposlenima jedan ili više plaćenih dana za volontiranje. Volontiranje zaposlenih sve češće je povezano sa programima za razvoj ljudskih resura, a 91% HR direktora veruje da volontiranje doprinosi dobrim rezultatima trenininga i obuka.

Volonterski dan Naš Beograd održaće se u maju ove godine na više od deset lokacija u Beogradu.

Saznajte više u ponudi za kompanije. Za više informacije o načinu prijavljivanja i uslovima učešća možete se obratiti i Izvršnoj kancelariji Foruma za odgovorno poslovanje na e-mail adresu: kancelarija@odgovornoposlovanje.rs ili putem telefona na: 011-26-59-700.

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link