UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

FOP Vesti

Predstavljanje Akademije poslovnih veština na FSI

1 min read
Podeli

Beograd, 14. april 2016.U okviru Foruma socijalnih inovacija koji se održava 22. aprila biće predstavljeni dosadašnji rezultati Akademije poslovnih veština. Program Akademija poslovnih veština za neprofitne organizacije kreiran je sa ciljem da omogući transfer biznis znanja i veština ka organizacijama i socijalnim preduzećima, i na taj način doprinese povećanju njihove efikasnosti, održivosti i vidljivosti.

Programom je do sada podržano 64 neprofitne organizacije i osnaženo je 110 polaznika kroz ukupno 7 održanih treninga. Ukupno devet volontera/zaposlenih kompanija Foruma za odgovorno poslovanje doniralo je 69 sati rada zajednici kreirajući i održavajući treninge. Ukupno 12 kompanija Foruma za odgovorno poslovanje priključilo je programu Akademije do sada. Program Akademije je jedinsten način prenošenja znanja biznis sektora neprofitnom čiji su benefiti merljivi. Program će se dalje razvijati u nastojanju da se još više kompanija i organizacija priključi. Akademija se realizuje u organizaciji Foruma za odgovorno poslovanje i Smart kolektiva uz podršku USAID-a.

Registracija za učešće na Forumu socijalnih inovacija vrši se na ovom linku.

Forum socijalnih inovacija predstavlja najveći godišnji događaj o socijalnom preduzetništvu i održivosti civilnog društva u Srbiji. Forum socijalnih inovacija do sada je posetilo preko 350 lidera iz civilnog, privatnog i javnog sektora, uz učešće više od 50 govornika iz 11 zemalja. Forum socijalnih inovacija deo je šire inicijative promovisanja i podsticanja međusektorske saradnje i razvoja održivog i inovativnog civilnog društva u Srbiji, koju Smart kolektiv sprovodi uz finansijsku podršku USAID-a.

Tagovi:

Može vam se svideti

Sledi

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link