UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

Ostalo Vesti

Najavljen “Belgrade Venture Forum”

1 min read
Podeli

Beograd, 27. oktobar 2015. – Dick Lee, predsednik američke kompanije “Value Innovations”, dolazi u Beograd kao jedan od ključnih govornika na najvećem forumu inovacija i investicija na Balkanu, “Belgrade Venture Forumu” koji će biti održan od 12. do 14. novembra.

EDGE je ekskluzivni partner “Value Innovations”-a za osam zemalja Jugoistočne Evrope, i klijentima pruža usluge treninga i konsaltinga uz punu podršku matične kompanije.

“Value Innovations” je menadžment alat koji omogućava kompanijama da značajno povećaju prihode i smanje troškove poslovanja. Ovo postižu inovacijama proizvoda, usluga, biznis modela ili unutrašnjih procesa čime pružaju superiornu vrednost svojim klijentima i grade održiv, profitabilan rast. “Value Innovations” omogućava stvaranje “plavog okeana”, opisanog u najprodavanijoj knjizi u istoriji Harvard Business School Pressa, “Blue Ocean Strategy”. “Value Innovations” metodologiju i alate mogu koristiti sve organizacije, bilo koje veličine, u bilo kojoj delatnosti.

“Belgrade Venture Forum” je najveći forum investicija i inovacija na Balkanu. Ovaj veliki poslovni događaj posvećen inovacijama u tehnologiji i privredi će na jednom mestu okupiti više od 500 učesnika: više od 300 inovativnih preduzetnika, 50 govornika na međunarodnoj konferenciji o preduzetništvu, inovacijama, investicijama i novim tehnologijama, 50 partnera iz multinacionalnih i domaćih organizacija, 100 predstavnika domaće privrede i vise od 70 investitora iz cele Evrope, SAD, Izraela, Bliskog istoka…

Za više informacija o Belgrade Venture Forumu, kompletnu listu investitora i govornika, i rezezervaciju karata, kliknite na www.belgradeventureforum.org.

Izvor: ekapija

Foto: Belgrade Venture Forum

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link