UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

Članice Vesti

Zaposleni kompanije EY obnovili deo Doma za decu i omladinu Drinka Pavlović

1 min read
Podeli

Beograd, 9. oktobar 2016. godine – Zaposleni revizorsko – konsultantske kompanije EY (Ernst & Young) u volonterskoj akcijiMoja kuhinjica“ renovirali su prostorije Doma za decu i omladinu Drinka Pavlović. 

 U takmičenju CSR projekata u kompaniji EY na nivou Centralne i Jugoistočne Evrope, kompanija EY u Srbiji sa projektom „Moja kuhinjica“ osvojila je grant od 5.000 dolara koje je uložila u renoviranje prostorija Doma za decu i omladinu Drinka Pavlović. Osnovna ideja ovog projekta bila je adaptacija jedne stambene jedinice u okviru doma, u cilju pripreme starijih tinejdžera za samostalan život koji im sledi u narednom periodu.

Pored toga, zaposleni kompanije EY organizovali su brojne radionice za decu te su najmlađi imali priliku da učestvuju u kreativnoj radionici ukrašavanja mafina, dok su oni stariji stekli osnovna znanja i veštine u kuhinji. Takođe, za starije članove doma zaposleni kompanije EY pripremili su i radionicu „Kako do posla“ te im dali smernice kako da što bolje napišu svoj CV i apliciraju za posao.

 Podsetimo, kompanija EY je letos u okviru humanitarne akcije velike četvorke, pod nazivom „Velika četvorka zajedno za decu doma Drinka Pavlović“ učestovala u akciji unapređenja uslova doma za decu i prostorija ragbi kluba „Drinka Pavlović“ u Beogradu.

 

 

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link