UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

COVID-19 FOP FOP aktuelnosti Mala i srednja preduzeća

Meet Up: Pravne implikacije pandemije – saveti za mikro i mala preduzeća – 29. april

1 min read
Podeli

Beograd, 27. april 2020. godine – Forum za odgovorno poslovanje i Smart kolektiv u saradnji sa Gecić Law organizuju MeetUp:  Pravne implikacije pandemije – saveti za mikro i mala preduzeća koji će se održati 29. aprila sa početkom u 14h.

Kroz interativnu diskusiju učesnici će imati priliku da čuju šta o temama koje ovih dana muče privrednike misle eksperti iz  advokatske kancelarije Gecić Law. Da li je COVID-19 slučaj više sile? Može li se pandemija virusa Covid-19 smatrati promenjenom okolnosti u ugovorima u privredi? – samo su neka od njih.

Agenda:

  • Uvodno obraćanje, Tijana Koprivica (Delta holding), članica UO Foruma za odgovorno poslovanje
  • Kako da mikro i mala preduzeća opstanu tokom i nakon krizepreporuke Foruma za odgovorno poslovanje, Neven Marinović, Izvršni direktor Foruma za odgovorno poslovanje i Smart kolektiva,
  • Pravne implikacije pandemije – najčešće nedoumice u tumačenju ugovorih obaveza, Ognjen Colić, Gecić Law
  • Diskusija, pitanja i odgovori

Broj učesnika na Meet Up-u je ograničen. Prijavite se putem sledećeg linka.  

Odricanje od odgovornosti:
Pozivajući se na član 20 Kodeksa profesionalne etike advokata, ukazujemo da svake javne ili druge objave, predavanja, javni i stručni skupovi, fizički ili virtualni (webinari), uključujući pojedinačna mišljenja i tvrdnje, kao i vlastito tumačenje propisa i pravnih pojava advokata, ne predstavljaju reklamiranje, i nisu u svrsi ličnog promovisanja, niti davanja konkretnih, pojedinačnih pravnih saveta i pružanja pravne pomoći, i dati su strogo u skladu sa propisima kojima se uređuje advokatska služba.

Događaj je deo Projekta za unapređenje okvira za davanje koji finansira USAID, a sprovodi Koalicija za dobročinstvo koju predvodi Fondacija Ana i Vlade Divac a dodatno čine Trag Fondacija, Catalyst Balkans, Smart kolektiv, Srpski filantropski forum, Forum za odgovorno poslovanje i Privredna komora Srbije

Tagovi:

Može vam se svideti

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link