UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

FOP Vesti

Održan redovni sastanak članica Foruma za odgovorno poslovanje

1 min read
Podeli

Beograd, 20. jul 2017. – Redovni sastanak članica Foruma za odgovorno poslovanje održan je danas u prostorijama Izvršne kancelarije Foruma – Smart kolektiv.

Na prvom delu sastanka bilo je reči o aktivnostima Foruma u prethodnom periodu. U aprilu je održan četvrti Forum socijalnih inovacija koji je okupio preko 150 predstavnika institucija, organizacija i kompanija iz zemlje i inostranstva, dok je u maju je održana deveta godišnja korporativna volonterska akcija Naš Beograd koja je okupila preko 370 volontera iz 11 kompanija i pozitivno uticala na život više od 3,500 sugrađana. Forum je u prethodnom periodu nastavio sa aktivnostima u okviru Akademije poslovnih veština, te je tako održano predavanje Donacije i prodaja putem interneta za predstavnike organizacija i socijalnih preduzeća, kao i radionica mekih veština i predavanje za studente volontere-koordinatore u okviru akcije Naš Beograd.

IMG_20170720_141856

Na drugom delu sastanka bilo je reči o predstojećim aktivnostima Foruma: dodela Nagrade za korportivno volontiranje, promocija rezultata Godišnjeg istraživanja o doprinosu kompanija članica Foruma društvu, kao i godišnja konferencija o društveno odgovornom poslovanju – CSR Forum.

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link