UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

FOP

Poziv kompanijama da se priključe obeležavanju korporativnog volonterskog dana “Naš Beograd”

1 min read
Podeli

Beograd, 11. april 2014. – Forum poslovnih lidera Srbije poziva sve zainteresovane kompanije da se uključe u obeležavanje korporativnog volonterskog dana „Naš Beograd“ koji će biti održan u subotu, 17. maja. Već šest godina, volontiranje nas čini boljim, i korporativnim volonterskim danom ukazujemo na važnost angažovanja biznisa u lokalnoj zajednici i doprinosimo lepšem i inkluzivnijem okruženju za sve naše sugrađane.

Volonteri će u oviru korporativnog volonterskog dana, 17. maja moći da se uključe u sledeće aktivnosti:

  • ULEPŠAJ:Volonteri će ulepšati javne površine i prostorije institucija i organizacija u kojima zajedničko vreme provode naši sugrađani – deca i mladi sa smetnjama u razvoju.
  • OBRADUJ:Volonteri će posvetiti ovaj dan druženju sa decom bez roditeljskog staranja i mladima sa smetnjama u razvoju na kreativnim radionicama ili sportskim aktivnostima.
  • DONESI:Ove godine sakupljamo priloge u hrani i odeći za najugroženije starije sugrađane. U ovu aktivnost mogu se uključiti svi volonteri i svi građani.

Za više informacija o uslovima i načinima uključivanja, molimo kontaktirate nas na mejloffice@fpl.rs ili telefon +381 11 26 59 700.

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link