UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

Članice Edukacija FOP FOP aktuelnosti Podrška mladima Vesti

Prva generacija završila edukativni program CSR prakse

1 min read
Podeli
CSR Praksa

Beograd 30. oktobar 2020. godine – Edukativni deo programa CSR prakse Foruma za odgovorno poslovanje uspešno je završilo osamnaestoro polaznika koji su tokom mesec dana imali priliku da se upoznaju sa održivim i odgovornim poslovanjem i stručnjacima iz kompanija članica Foruma za odgovorno poslovanje.

Organizaciju programa podržalo je 8 kompanija članica Foruma: Bambi, Banca Intesa, Coca-Cola HBC, Delta holding, Elixir Group, Gecić Law, ManpowerGroup, Nordeus, UniCredit Bank i Vip mobile. Profesionalci iz ovih kompanija, podelili su svoje vreme, znanja i iskustvo učešćem na ukupno 17 online predavanja, panela i radionica.

Program je realizovan sa ciljem upoznavanja akademaca sa principima odgovornog i održivog poslovanja, povezivanja sa poslovnom zajednicom i upoznavanjem sa zanimanjem CSR menadžera. Kraj programa obeležen je 14. oktobra dodelom potvrda o uspešno završenoj CSR praksi učesnicima i zahvalnicama predavačima.

Celokupno iskustvo učešća u edukativnoj CSR praksi, uprkos ograničavajućim online okolnostima uslovljenim pandemijom virusa Covid-19, bilo je pozitivno ocenjeno od strane polaznika, kao i predavača.

Tagovi:

Može vam se svideti

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link