UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

Merimo i izveštavamo  , Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

U okviru koje u centralnom delu piše kraći pasus – koji opisuje šta je to što radimo, Merimo i izveštavamo  na koji način itd.

Doprinos Ciljevima održivog razvoja

Više od polovine članica Foruma za odgovorno poslovanje preduzelo je akcije usmerene na ostvarenje Ciljeva održivog razvoja, a među onima koje kompanije vide kao priorite za svoje angažovanje nalaze se: Cilj 4 koji se odnosi na obrazovanje, Cilj 8 koji je u vezi sa ekonomskim rastom i dostojanstvenim radom, Cilj 3 koji se odnosi na zdravlje i Cilj 12 koji je u vezi sa održivom proizvodnjom i potrošnjom.

Više informacija o tome kako kompanije doprinose ostvarenju Ciljeva održivog razvoja možete pogledati u publikaciji „Doprinost održivoj budućnosti“  koju možete preuzeti OVDE.

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link